!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Föreningen - mellan himmel och hav

Brf Billdals Sjösida

Sjöbackevägen 4-28 
Billdal Göteborg

Fastighetsbeteckning: Göteborg Hulan 394:1

Registreringsnummer 769625-9386

Postadress:
6636 Brf Billdals Sjösida
c/o SBC
Box 226
851 04 Sundsvall

Mail: styrelsen@billdalssjosida.se

 

Mellan himmel och hav

BRF BILLDALS SJÖSIDA omfattar tre hus med totalt 121 bostadsrätter i 3-4 våningsplan. Välplanerade lägenheter med hög standard som är designade med omtanke och kvalitet in i minsta detalj. Billdals Sjösida är ett nytt område (inflyttning från 2013) i en redan etablerad miljö och erbjuder fantastiskt boende i en naturskön miljö. Det är gångavstånd till havet med ett flertal badplatser i närheten, Killingsholmen, Örsvikens och Nordreviken. Kollektivtrafiken är väl utbyggd. Blå Express går ifrån Snipen direkt till centrum via väg 158 medan Rosa Express har två hållplatser på Södra Särövägen i nära anslutning till vårt område. På nära håll finns Kungsporten och Nya Hovås med välsorterade mataffärer och servicebutiker.


SPÄNNANDE ARKITEKTUR med oregelbundna geometriska formen kännetecknar de tre husen. Låga och tätt placerade skapar de en trygg och familjär miljö. Exteriören utgörs av solida, påkostade material i dämpade toner som samspelar med omgivningen. Vackert gult tegel med inslag av ek som med tiden skapar en gråmelerad ton. Lägenheterna är ljusa med generösa ljusinsläpp. Alla uppgångar är utrustade med hiss med access från garaget.


VÄRNAR OM MILJÖN med energismarta lösningar och bergvärme för tappvarmvatten och vattenburen värme. Detta ger låga energikostnader. Förbrukning av hushållsel, kallvatten, varmvatten och värme mäts individuellt med automatisk fjärravläsning. Bredband med TV, internet och IP-telefoni ingår i avgiften.


PARKERING för gäster sker enkelt via SMS-parkering. Kostnaden är låg, 5:-/tim, max 20:-/dygn. För boende erbjuds parkering i garage under husen eller P-plats utomhus.

Dokument

Behandling av personuppgifter 180628(6).pdf 2018-07-28

Webbansvarig

Logga in

Glömt lösenordet?

Cookies

Sitemap

Webbversion